Beeld © Getty Images

Met deze Instagram-accounts verveel je je geen minuut meer

24 maart 2020 15:02

Nu de maatregelen van de regering nog verder aangescherpt zijn, weten we: we hebben nog even te gaan met deze thuisquarantaine. Heb je Instagram inmiddels uitgespeeld? Met deze accounts kun je de komende tijd weer vooruit.

Zeg je 'Instagram-held', dan zeg je Bas Smit. Hij trakteert je feed, en jou dus, op grappige memes, leuke filmpjes, maar óók serieuze content. Een ideale mix.

View this post on Instagram

Whahaha aparte hobby 😂😂😂 . @ruudgullit

A post shared by Bas Smit (@bassmit) on

Wie houdt er nu niet van teckels? Laat staan kleine teckels met grote oogjes. Dachshund Corner is één van de schattigste honden die je in je leven zult zien. Daarbij kan hij ook nog kunstjes. Wat wil je nog meer?

Over honden gesproken. We krijgen uiteraard niet genoeg van hondenfilmpjes. Nu de baasjes vrijwel allemaal in thuisquarantaine zitten, is het voor honden ook een stuk drukker in huis. Daarom gaan zij ook maar aan de (voeder)bak. Dogs Working From Home deelt hilarische plaatjes van honden die 'aan het werk zijn'.

Pablo Rochat is art director en staat garant voor posts waar je om moet lachen. Met zijn aparte kijk op de realiteit maakt hij iedere keer weer de leukste content.

View this post on Instagram

👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by Pablo Rochat (@pablo.rochat) on

Het account Fuck Jerry speelt constant in op de realiteit - en vaak op de meest hilarische manieren. Dus wil je de thuisquarantaine doorbrengen met een lach op je gezicht of de hele coronacrisis even iets luchtiger kunnen bekijken? Dan is dit account perfect voor jou.

View this post on Instagram

Some light in the darkness

A post shared by FUCKJERRY (@fuckjerry) on

Woordgrapjes zijn toch vaak de leukste grapjes. Een profiel dat er bol van staat is Dad Says Jokes. Houd je van scherpe, slimme humor? Dan laat dit account je gegarandeerd lachen.

View this post on Instagram

🤪🤪

A post shared by Dad Jokes by Pubity (@dadsaysjokes) on

Pubity Public maakt van iedere situatie weer een grappige post. Om de thuisquarantaine wat vrolijker door te brengen is dit account ideaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!