Kluun Beeld © ANP

Kluun valt in de prijzen met zelfingesproken boek

18 september 2021 20:07

De schrijver Kluun (57) heeft de Storytel Award voor beste luisterboek gewonnen. Voor zijn boek 'Familieopstelling', dat hij zelf heeft ingesproken, ontving hij zaterdag de prijs. "Er was geen stemacteur beschikbaar die plat Tilburgs sprak, dus heb ik het boek zelf maar ingesproken", zegt de schrijver die voluit Raymond van de Klundert heet na het ontvangen van de prijs.

"Er was geen stemacteur beschikbaar die plat Tilburgs sprak, dus heb ik het boek zelf maar ingesproken"

Bij de Storytel Awards worden onder meer de prijzen uitgereikt voor het beste luisterboek en de beste voorlezer. Lezers, of eigenlijk luisteraars, kiezen de winnaars. Het was zaterdag de derde keer dat de prijs werd uitgereikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kluun in het huwelijksbootje gestapt met zijn 'juf' Anne

Andere kanshebbers in de categorie beste luisterboek waren Stoorzender van Arjen Lubach en Nu ik je zie van Merlijn Kamerling. Carly Wijs won de prijs voor de beste voorlezer en luisterboek. Hij volgt je van Corine Hartman werd bekroond met de prijs voor de beste Storytel Original.

Eerdere winnaars van de Storytel Award in de categorie beste luisterboek: Mijn Verhaal (originele titel Becoming) van Michelle Obama en De meeste mensen deugen van Rutger Bregman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kluun werkt aan vervolg Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!