Beeld © Instagram Thylane Blondeau

Het 'mooiste meisje van de wereld' is nu 17 en nog steeds prachtig

12 augustus 2018 09:15

Altijd leuk als iemand je mooi noemt. Helemaal leuk als je wordt uitgeroepen tot het mooiste meisje van de hele wereld. Thylane Blondeau kreeg die titel op haar vierde, maar is op haar zeventiende nog steeds even mooi.

Thylane Blondeau is dochter van voetballer Patrick Blondeau en Véronika Loubry en begon haar modellencarrière al op 4-jarige leeftijd, toen ze voor Franse designer Jean Paul Gaultier de catwalk op mocht. Haar mooie verschijning viel op en dit opende veel deuren voor het modelletje in spé. 

Het Franse meisje brak pas écht door op 10-jarige leeftijd, toen zij op de cover van de Franse Vogue verscheen. Toen ze 14 was, had ze haar eerste modellencontract in de pocket.

Thylane werd al snel omgedoopt tot het mooiste meisje van de wereld. In 2015 kon ze meer modellenwerk gaan doen nadat ze een contract bij IMG Models tekende.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piepjong en nu al megaknap: deze kids zijn het

Op 5 april dit jaar blies de Franse 17 kaarsjes uit en ze is geen spat veranderd. Ze werkt nog steeds als model, zo is ze ambassadeur van L'Oréal Paris en werd ze het gezicht van de lente/zomercampagne van Dolce & Gabbana 2017.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver deelt modellenkiekje uit de oude doos

Haar schoonheid wordt nog steeds opgemerkt, want in december 2017 werd het model tweede in de categorie '100 mooiste gezichten van 2017'. Wat een beauty!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!