Romee Strijd Beeld © Instagram @romeestrijd

Zo krijg je dé look van een Victoria's Secret Angel

18 november 2018 11:35

Het lijkt misschien onhaalbaar om een Victoria Secret Angel te worden, maar met deze tips kom je al een heel eind. Het kost wat tijd (en geduld) om deze unieke look te creëren, maar dan ben je wel een échte Angel. Succes!

Hoofd make-up is beauty grootheid Charlot Tilbury. Zij bedacht de look voor de show. Het make up plan van de jaarlijkse show telt welgeteld 15 stappen. Dit zijn de 5 belangrijkste:  

Stap 1: Om een stralende huid te krijgen, gebruik je een hydraterende masker. Dit is een goede basis van je huid voordat je make- up aanbrengt. 

Stap 2: Voor dat ‘sun kissed’ effect kies je een foundation die één tintje donkerder is dan je eigen huidskleur. Door dit goed te uit te smeren en mee te nemen in je nek en bij je oren zie je nauwelijks dat het iets verschilt met de rest van je lichaam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Romee Strijd dartelt rond in niemendalletje

Stap 3: Kies voor een oogschaduw met een warme toon, dus bijvoorbeeld goud of rosé goud. Dit brengt namelijk warmte aan in je gezicht. Hiermee laat je jouw ogen stralen. Breng dit naast op je ooglid, ook onder je onderste wimperlijn voor een complete look.

Stap 4: Breng een highlighter aan op de top van je jukbenen. Dit zorgt voor zo’n ‘catwalk glow’ die met het licht speelt. Dit kan je ook in je ooghoek aanbrengen voor een wakker effect. 

Stap 5: Voor de finishing touch spray je een body shimmer over je hele lichaam. Hierdoor krijg je een fantastisch glanzend lichaam in een paar seconden. 

Lees hier het volledige stappenplan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Marketingcampagne Victoria's Secret een lust voor het oog

In Nederland wordt de show uitgezonden op 3 december om 4.00 door NET5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!