Beeld © Getty Images

Celebs zweren bij dit betaalbare wondermiddel voor stralende huid

20 oktober 2019 17:37

Als celeb kun je natuurlijk bakken met geld uitgeven aan de duurste crèmes en smeersels. Maar sterren zoals Kourtney Kardashian (40) en Mindy Kaling (40) weten dat een goed product niet altijd veel hoeft te kosten. Zij zweren namelijk al járen bij een gezichtsmaker dat nog geen €15 kost en overal verkrijgbaar is. Dat wordt inslaan!

Op het eerste gezicht is het misschien moeilijk te geloven dat iemand als Kourtney Kardashian een potje van nog geen vijftien piek verkiest over de duurste crèmes money can buy. Toch is het niet zo gek, want de Indian Healing Clay van Aztec is één van de best verkochte producten ter wereld. Hoewel de verpakking er verre van luxueus uitziet, doet het precies wat het belooft.

Het wondermiddel wordt dan ook geprezen vanwege zijn hulp in het bestrijden van puistjes en acne. Want zelfs de Beyoncé's en de Kim Kardashians van de wereld hebben soms wel een beetje extra hulp nodig om flawless door het leven te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian vergeeft Tristan Thompson zijn slippertjes

Het kleimasker bestaat uit pure Calcium Bentoniet klei en door de pulserende werking wordt je huid diep gereinigd. Volgens de beschrijving verdwijnen huidproblemen als sneeuw voor de zon en gaat het onzuiverheden tegen. Maar dat is nog niet alles, want het masker kan ook worden gebruikt om blauwe plekken te genezen, wondjes te vermijden en verlichting te geven bij eczeem en psoriasis.

Niet zo gek dus dat Kourney Kardashian, zusje Khloé, Mindy Kaling en Lili Reinhart fan zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Mayer ontkent romance met Kourtney Kardashian

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!