Beeld © Getty Images

Kim Kardashian sleept lucratieve miljoenendeal in de wacht

29 juni 2020 13:29

Haar sekstape is al lang niet meer het enige waar Kim Kardashian (39) haar faam aan te danken heeft. Zo wordt haar make-up merk, KKW Beauty, over de hele wereld geadoreerd. Het Amerikaanse cosmeticabedrijf Coty aast nu op het label van de zelfbenoemde selfie-queen.

Het bedrijf Coty, dat onder andere L’Oréal, Wella en MaxFactor vertegenwoordigt, zou akkoord zijn met een bedrag van 200 miljoen dollar. Dat schrijft de Britse zakenkrant Financial Times. Hoewel Kim het geld denkbeeldig al uit heeft gegeven aan een nieuwe Birkin-tas en een paar Louboutins, is niet iedereen even blij met de miljoenendeal. 

Seed Beauty, de zakelijke partner van de Kardashian-telg, stapte eerder al naar de rechter omdat ze niet willen dat handelsgeheimen aan Coty worden overgedaan. Volgens hen zou Coty daarmee een oneerlijk concurrentievoordeel hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian stapt in podcast-wereld met lucratief contract

Eerder pompte Coty al flink wat geld in de cosmeticalijn van zusje Kylie Jenner, die overigens ook een deal met Seed had. Voor 600 miljoen dollar gaf Kylie 51 procent van haar aandelen af. Het voornaamste doel van de samenwerking was het bereiken van een grotere markt. De samenwerking zou ervoor zorgen dat 'het merk kan uitgroeien tot een internationaal schoonheids-grootmacht'. En het heeft zijn vruchten afgeworpen, want inmiddels zijn de producten van Kylie zelfs in Nederland te koop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian helpt bij uitstel executie Ruben Gutierrez

Afgelopen week nog lanceerde Kylie een nieuwe lijn met zusje Kendall, maar Leco heeft geen goed woord over voor de make-uplijn zoals je ziet in deze video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!