Beeld © Getty Images

Rihanna zet muziek op laag pitje en focust zich op skincare

06 juli 2020 21:55

Ondanks dat Rihanna (32) al vier jaar geen nieuwe muziek heeft uitgebracht, staat de Barbadiaanse ook dit jaar weer in de Rich List van de Britse krant 'The Times'. De zangeres heeft haar derde plek onder andere te danken aan haar cosmeticalijn Fenty Beauty. Nu breidt RiRi haar collectie uit.

"Ze wil haar miljoenen verdienen in de beauty-industrie"

De 'Umbrella'-zangeres had al enkele verzorgende producten in het assortiment zoals een lippenbalsem, lipscrub en blotting paper -  dus helemaal nieuws is de tak niet voor haar. Volgens de laatste geruchten zou de zangeres nu haar negende studioalbum op een laag pitje hebben gezet om zich volledig te focussen op het project. "Ze wil haar miljoenen verdienen in de beauty-industrie en is druk bezig met een nieuwe huidverzorgingslijn", vertelt een bron aan The Sun. "Ze realiseerde zich dat er meer geld te verdienen is aan make-up dan in muziek aangezien de verkoop van platen afneemt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna derde best verdienende artiest in Verenigd Koninkrijk

Rihanna is al meer dan een jaar bezig met het opzetten van de collectie, maar het is nog even gissen wanneer de lancering van de lijn plaatsvindt. In maart van 2019 registreerde ze al een aantal namen voor haar lijn en elke dag komen er weer nieuwe producten bij. Zo liggen 'Buff Ryder', 'Instant Reset', 'Fat Water', ’Flash Nap’ en ’Hydra Vizor’ allemaal al vast voor gebruik. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna wil drie of vier kinderen, met of zonder man

In een interview met de Britse Vogue gaf Rihanna toe dat ze de volledige controle heeft over alles wat Fenty Beauty uitbrengt - van de namen tot de productomschrijvingen. "Ik schrijf alle teksten voor de websites, de productbeschrijvingen, productnamen, de namen", zei ze. "Ik heb een enorm team, maar ik denk niet per se dat hun toon van mij is. Ik zou me een oplichter voelen die iets verkoopt waar ik niet achter kan staan."

De popster was voor het laatst te horen in 2017, op het nummer 'Lemon' van N.E.R.D. Haar laatste eigen album, 'Anti', bracht ze uit in 2016. Rihanna's fans vragen al jaren om meer muziek, maar de zangeres focust zich de laatste tijd meer op haar eigen make-uplijn en modemerk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!