Lady Gaga Beeld © Getty Images

Lady Gaga schittert als muze in nieuwe campagne voor Valentino

14 juli 2020 18:28

Naast de lancering van haar nieuwste album 'Chromatica' en het ontwikkelen van nieuwe producten voor haar eigen cosmeticalijn, heeft Lady Gaga (35) een gaatje in haar overvolle agenda gevonden om te schitteren in een nieuwe campagne voor Valentino. De zangeres verbindt haar nam aan 'Voce Viva', een parfum bedacht door creatief directeur Pierpaolo Piccioli.

"Haar boodschap van vrijheid, passie voor kunst, zelfbewustzijn en gelijkheid is hetzelfde als waar onze Valentino-gemeenschap voor staat"

De geur is volgens Pierpaolo Piccioli net een stem 'die wordt gebruikt om een boodschap over de hele wereld te verspreiden' en 'iedereen uitnodigt om elkaar te inspireren en te durven dromen'/ Valentino koos voor de A Star is Born-ster vanwege haar Italiaanse roots, inclusiviteit en individualiteit. "Lady Gaga staat voor ons voor vrijheid, zelfbewustzijn en een puur hart", aldus Piccioli. 

"Haar deelname aan deze campagne tilt de symbolische kracht van het project naar het hoogste niveau. Ze is een icoon van een generatie. Haar boodschap van vrijheid, passie voor kunst, zelfbewustzijn en gelijkheid is hetzelfde als waar onze Valentino-gemeenschap voor staat. Ik ben zo trots om met haar te werken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weergaloze imitatie van Lady Gaga en Ariana

Die liefde is overduidelijk wederzijds, want de zangeres verschijnt regelmatig in outfits van het modehuis op de rode loper. De campagne ziet in september het levenslicht, maar Gaga gaf alvast een klein voorproefje op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga wilde Billie Eilish graag van advies voorzien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!