Jennifer Lopez Beeld © Getty Images

J.Lo laat fans letterlijk en figuurlijk stralen met make-up lijn

18 november 2020 17:12

Ze is een superster van formaat en treedt in de voetsporen van andere iconen als Rihanna (32), Lady Gaga (34) en Kylie Jenner (23). Met haar 51 jaar lijkt Jennifer Lopez in eerste instantie een buitenbeentje, maar toch gaat ze vanaf 2021 de strijd aan met de eerdergenoemde beauty queens. Ze lanceert namelijk haar eigen make-up lijn.

Met als motto 'schoonheid heeft geen houdbaarheidsdatum' staat Jennifer Lopez te trappelen om alle giganten in de beautywereld omver te blazen. Ze is inmiddels de zoveelste bekendheid die haar naam aan een beautycollectie hangt, maar het wordt ongetwijfeld een collectie waar menig fan al tijden op wacht. De 'J.Lo glow' is al jaren een waar fenomeen in de beauty-industrie en nu krijgen de fans eindelijk kans om daadwerkelijk te shinen als hun grote popidool. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez krijgt oeuvreprijs omdat ze 'super icoon' is

Jennifer springt handig op haar handelsmerk in en heeft de marketing volledig gewijd aan de felbegeerde J.Lo glans waar ze zo om bekend staat. Haar merk JLO Beauty lanceert ze op 1 januari 2021 en het ziet ernaar uit dat Jen haar producten op haar eigen website gaat verkopen. Het is nu nog wachten op een samenwerking met NikkieTutorials om de lijn te promoten en het plaatje compleet te maken. Het is nog niet bekend of de producten ook vanuit Nederland besteld kunnen worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez slingert een teaser de wereld in

Het was niet de vraag of, maar wanneer Jennifer haar eerste stappen in de beautywereld zou zetten. Wereldwijd zet deze markt zo'n 13 miljard euro per jaar om en steeds meer mensen stappen in om een graantje van de alsmaar groeiende markt mee te pikken. Naast eerdergenoemde vrouwen gingen Hollywood grootheden als Jessica Alba (Honest Beauty), Miranda Kerr (KORA Organics), Drew Barrymore (Flower Beauty), Kim Kardashian (KKW Beauty) en Millie Bobby Brown (Florence by Mills) Jennifer eerder al voor. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!