Beeld © American Zoetrope

Kasteel van Versailles opent binnenkort deuren luxe hotel

29 oktober 2019 13:40

Het meest luxueuze verblijf opent binnenkort haar deuren. Het Paleis van Versailles gaat namelijk een andere weg in en verandert een deel van het landgoed in een spa. Dat belooft royale tijden.

Het voormalige landgoed van Marie Antoinette zal binnenkort een heel andere invulling krijgen. Vlakbij de paleistuinen wordt namelijk gebouwd aan wat omschreven wordt als hét nieuwe luxe spa hotel. Ook de naam is niet mis: The Airelles Château de Versailles. Bezoekers kunnen vanaf 2020 de nieuwe vertrekken bestormen. Wat het prijskaartje zal zijn, blijft nog eventjes onduidelijk. Maar aan de kiekjes te zien, wordt het een duit in het zakje. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eagles komen terug met live performance Hotel California

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jackass-ster Bam Margera hoeft cel niet in voor ruzie in hotel

In totaal zullen er slechts veertien kamers beschikbaar zijn. De luxueuze slaapkamers worden ontworpen door de Franse designer Christophe Tollemer. Het thema is in ieder geval al duidelijk, het wordt namelijk een ode aan de achttiende eeuw. Daarnaast zal er een Michelin-team het hotel komen versterken onder leiding van de beroemde chef Alain Duchasse. Nóg een bonuspuntje: gasten krijgen exclusief toegang tot het paleis. Dat wordt dus sparen en snel een verblijf boeken voordat het volgeboekt zit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!