Doutzen Kroes Beeld © RTL

Doutzen Kroes-collectie ook voor vrouwen met een maatje meer

19 juli 2018 20:14

Zojuist is onder grote belangstelling de eerste collectie van Doutzen Kroes en Nikkie Plessen gelanceerd: Fifth House. Een spannende dag voor de dames!

Nikkie vertelt in RTL Boulevard erg blij te zijn met de nieuwe collectie. "Het is vrouwelijk, het is rustig. Het is gemaakt van heel mooi materiaal. Die rust is ook heel belangrijk bij de collectie. Toen dacht ik: wie past daar nou bij? Toen kwam ik bij Doutzen. Zij is zo puur en echt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nikkie Plessen goed voor 10 miljoen

En daar bleek Doutzen wel voor te porren te zijn! Het Friese topmodel kijkt erg op tegen Nikkie, zo vertelt ze aan RTL Boulevard. "Ik hou van ambitieuze sterke vrouwen. Daarom past de samenwerking zo goed bij ons allebei."

Ook Fifth House zit het liefje van dj Sunnery James als gegoten. "Het merk past heel goed bij mij. Fifth House staat als een huis. Het is een heel mooi merk: het is classy en chique."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Doutzen Kroes lanceert badmode collectie

En goed nieuws voor alle dames met een maatje meer: Fifth House heeft ook grote maten! "Dat is het mooie aan Fifth House, het is kleding voor de meer volwassenere vrouw. We gaan tot maat 46. Daardoor kunnen we elke vrouw bedienen."

Miniatuurvoorbeeld

Nieuwe klus

Doutzen Kroes schittert in nieuwe film Justice League

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!