Beeld © Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian komt met onderbroekenlijn

25 juni 2019 18:45

Na jaren corrigerend ondergoed te hebben gedragen, vindt Kim Kardashian het hoogtijd met een eigen merkje te komen. Kimono gaat de lijn heten, meldt de reality-ster op Twitter.

"Ik ben al vijftien jaar gepassioneerd hierover"

Kim Kardashian doet er alles voor om er goed uit te zien en corrigerend ondergoed hoort daar zeker weten bij. De reality-ster heeft er nooit een geheim van gemaakt hoeveel gebruik ze maakt ervan, maar een eigen lijn was er nog niet. "Ik ben al vijftien jaar gepassioneerd hierover", schrijft de brunette bij de aankondiging van het merk. "Het is mijn idee van shapewear en biedt oplossingen die écht werken voor vrouwen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Kim Kardashian in shock door haar 'nieuwe gezicht'

Daarnaast plaatst Kim de eerste foto's van het merk. De motivatie voor het nieuwe merk wil ze ook duidelijk maken. "Ik knipte altijd mijn eigen ondergoed zodat het paste bij mijn kleding", legt ze uit. "Bovendien was de kleur niet altijd helemaal goed voor mijn huidkleur, daarom wilde ik een lijn die voor iedereen zou werken." Kimono zal in negen verschillende tinten te koop zijn, variërend van maat XXS tot 4XL. Ook deelt de reality-ster dat haar echtgenoot, Kanye West, het logo heeft ontworpen voor het merk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cute: Kim Kardashians zoontje ziet broertje voor het eerst

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!