Beeld © Converse

Millie Bobby Brown lanceert lijn voor Converse

9 juli 2019 22:04

Twee jaar geleden was ze al eens het uithangbord voor Converse, nu mocht ze zelf plaatsnemen aan de tekentafel. Het resultaat? Een speciale collectie die je kunt customizen naar je eigen wensen gebaseerd op de oceaan.

"Een van de opwindendste aspecten van het ontwerpen is dat ik het met mijn fans kan doen"

Het derde seizoen van Stranger Things gaat als een speer in de Verenigde Staten. In vier dagen tijd zijn al meer dan 40,7 miljoen mensen begonnen aan de populaire sciencefictionserie. Niet zo gek dus dat Converse de handen ineen heeft geslagen met hoofdrolspeelster Millie Bobby Brow. Speciaal voor het merk lanceert ze deze week haar eigen lijn geïnspireerd op haar liede voor de oceaan, dieren en DIY. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde seizoen Stranger Things breekt Netflix-record

Slechts vijftien jaar oud is de actrice en nu al heeft ze haar eigen ontwerp Chuck Taylor All Star low en High. Niet helemaal jouw smaak? Geen probleem. Het unieke aan de collectie is dat je de schoen zelf kan aanpassen naar hoe jij het wilt. Vandaar de naam Millie by you.

"Een van de opwindendste aspecten van het ontwerpen is dat ik het met mijn fans kan doen", is te lezen op de Instagram van Converse. "Het kiezen van de kleuren en het materiaal en het bedrukken van de schoenen was echt specifiek en speciaal voor mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

15-jarige Millie Bobby Brown mag autorijden

De collectie is vanaf 11 juli verkrijgbaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!