Beeld © Getty Images

Model viral door hysterisch loopje tijdens Parijs Fashion Week

26 september 2019 13:48

Een kenmerkend loopje heeft de carrières van meerdere modellen op de kaart gezet. Denk aan Naomi Campbell (49), Kate Moss (45) en Tyra Banks (45) die allemaal hun stempel drukten op de modewereld doordat ze opvallend over de runway geparadeerd hebben. Maak plaats voor de volgende sensatie: Leon Dame (20).

"Hij is wie ik zou willen zijn"

Iedere dag gaat er wel iets viral op het internet en dit keer is het de beurt aan internationaal model Leon. Het model maakte woensdag furore tijdens de modeshow van Maison Margiela tijdens de Paris Fashion Week. De Duitser had behoorlijk hoge stappers aan en stompte naar het einde van de loper. Ook zijn outfit gooide hoge ogen: een enorme zwarte jas met slechts een onderbroek eronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Overleden model Lotte van der Zee herdacht

Het 20-jarige model heeft direct de harten van de celebs gestolen. Zo zat Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour op de eerste rij van de show en keek met verbazing hoe Leon de catwalk onveilig maakte. Realityster Lisa Rinna ziet veel potentie in Leon: "Hij is wie ik zou willen zijn." Zangeres Rihanna is zelfs zo groot fan van het model dat ze hem is begonnen te volgen op Instagram. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!