Beeld © ANP

Rihanna onder de genomineerden prestigieuze modeprijs

25 oktober 2019 03:20

Een mooie opsteker voor Rihanna en de mensen die voor haar modelabel Fenty werken. Het merk werd pas vijf maanden geleden gelanceerd, maar heeft nu al een nominatie voor de British Fashion Awards in de categorie Urban Luxe op zak. De prestigieuze prijs wordt toegekend door de British Fashion Council. De zangeres laat op Instagram weten dolblij en vooral zeer vereerd te zijn met de nominatie.

"Ik wil de fashion council bedanken dat zij ons werk erkennen"

"Ik ben ongelooflijk trots op iedereen die deel uitmaakt van dit team en het merk heeft ontwikkeld. We zijn na slechts 5 maanden genomineerd voor de Britse modeprijzen. Ik wil de fashion council bedanken dat zij ons werk erkennen en de kwaliteit die we produceren respecteren. Dit is een geweldig grote eer," aldus Rihanna.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Rihanna toont zich van meest kwetsbare kant in boek

De British Fashion Awards worden in de industrie ook wel als de 'Oscars van de mode' gezien. Vorig jaar was Meghan Markle aanwezig om de ontwerpster van haar trouwjurk, Clare Waight Keller, te kronen als Womenswear Designer of The Year. De prijzen worden nu uitgereikt op 2 december in de Royal Albert Hall in Londen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!