Beeld © Getty Images

Eerste outlet H&M opent zijn deuren in Utrecht

15 november 2019 11:48

Binnenkort kunnen we niet alleen online ons winkelmandje vullen bij het eerste outlet merk van H&M, Afound. Maar kunnen we ook gewoon door de winkel struinen. De keten opent volgend jaar namelijk haar eerste vestiging in het hart van Nederland: Utrecht.

"Met het openen van deze eerste fysieke winkel zijn we nog zichtbaarder in de Nederlandse markt"

Aan Utrecht de eer om het nieuwe outlet-concept van H&M als eerste te verwelkomen. Hoewel de komst van een fysieke winkel nieuws is, hebben we al wel een tijdje kunnen proeven aan Afound. De 'digitale marktplaats' ging op 24 oktober live en verkoopt onder andere kleding en schoenen die zacht zijn voor je portemonnee. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Van deze H&M-samenwerking word je absoluut vrolijk

Als eerste een bezoekje brengen aan de winkel van de Zweedse modegigant? Zet dan 28 februari maar groot in je agenda, dan opent de achtste winkel ter wereld haar deuren in Hoog Catharijne. Niet alleen bekende H&M-merken zoals COS, Monki en Weekday zullen er verkocht worden, ook meer exclusieve merken zoals Stella McCartney en Vetements hangen binnenkort in Utrecht in de rekken. 

"We kiezen voor Utrecht vanwege zijn centrale ligging in Nederland", aldus Joanna Hummel, managing director van Afound, in een persbericht. "Met het openen van deze eerste fysieke winkel zijn we nog zichtbaarder in de Nederlandse markt. De winkel wordt een one-stop shop waar je elke dag de beste deals kunt vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Koffiedate? Binnenkort kun je ook terecht bij H&M

Met Afound slaat H&M een nieuwe weg in wat betreft duurzaam winkelen. "Bij ons draait het om geweldige mode een tweede kans geven. Dit doen we door aandacht en zorg te besteden aan bestaande modestijlen. Afound is een outlet die je nog nooit eerder hebt gezien!", leest de tekst op de website. 

Daarbij claimen ze altijd 25 tot 70% korting te bieden op meer dan honderden bekende mode- en lifestylemerken omdat ze, in plaats van het produceren van nieuwe producten, bestaande en oude collecties aanbiedt tegen outletprijzen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!