Beeld © Getty Images

Beyoncé dropt de kerstcollectie van je dromen

28 november 2019 15:03

On the fourth day of Christmas, my baby gave to me... de nieuwe kerstcollectie van Beyoncé (38)! Deze week heeft de zangeres een feestelijke merchandise-collectie gelanceerd en alle items uit de lijn gaan rechtstreeks op ons verlanglijstje. Happy holidays!

Mariah Carey, move over! Er is nog maar een koningin die er toe doet en haar naam is Beyoncé Knowles. Alles wat de 38-jarige zangeres aanraakt, verandert in goud, of in dit geval: in glitters. Beyoncé weet precies wat haar 'beyhive' dit jaar onder de kerstboom wil vinden en speelt daar slim op in met een over de top kerstcollectie vol fonkelende items. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donald Trump heeft het helemaal gehad met Beyoncé

Aan alles is gedacht: van een I'm Sleep-slaapmasker waar je mee onder de dekens kruipt met een volle buik, truien met de geniale tekst 'Holidayoncé', een deken met de iconische quote 'Gon' Be Litty' en een sassy trui met een foto uit haar jeugd. En als je toch bezig bent, vergeet dan niet om een aantal rollen inpakpapier in te slaan versierd met Beyoncé als kerstman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Beyoncé heeft zeldzame vorm van kanker

Alle items zijn volgens het persbericht "geïnspireerd door de kunst van het optutten voor de feestdagen en het samenzijn met familie", maar vooral een echte must voor fans van Kerstmis en de zangeres. Happy Holidayoncé!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!