Beeld © JORIK

Hebben: Lil' Kleine lanceert nieuwe collectie

29 november 2019 13:30

Uitverkochte zalen, een documentaire én een druk bezochte kroeg zijn allemaal niet genoeg voor Lil' Kleine (25). Daarom kwam hij afgelopen jaar met zijn eigen kledinglijn: JORIK. Na de eerste worp en enkele losse items gedurende de loop van het jaar, is het nu tijd voor een volledig nieuwe collectie onder de naam Recording. Een lijn waar hij zich richt op jonge mensen die veel met muziek bezig zijn en dat graag willen uitdragen.

Joriks nieuwe collectie draait om zijn passie voor muziek, met de nadruk op het stimuleren van jong talent. Dit alles is ook terug te vinden in de opmerkelijke prints in de Recording-lijn. Zo bevatten kledingstukken onder andere bekende termen uit de muziekindustrie, maar ook afbeeldingen van microfoons, hoofdtelefoons en een van de beroemdste Nederlandse uitvindingen ooit: het cassettebandje.

 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Lil' Kleine haalt alles uit de kast voor 25ste verjaardag

Vorig jaar november onthulde de Amsterdamse rapper met zijn eigen kledinglijn op de proppen te komen, iets dat al langer op zijn wensenlijstje stond. "Mijn persoonlijke interesse heeft altijd al erg bij fashion gelegen. Voor mij is dit een manier van mezelf uiten", zei hij toen.

Zijn liefje Jaimie Vaes is het creatieve brein achter zijn komende kledinglijn. En ze heeft de touwtjes dan ook flink in handen. Toch heeft de rapper zelf een hele duidelijke visie voor zijn nieuwste pareltje. Het spreekt voor zich dat hiphop als een rode lijn door het leven van Lil’ Kleine gevlochten is en dat is dan ook terug te zien in deze collectie. De stukken zijn stoer en eigentijds, maar voelen tegelijkertijd luxueus en sophisticated. “Met JORIK kan ik mijn persoonlijkheid vertalen in de designs van de items”, aldus de ontwerper zelf. “Het is een collectie die ik kan dragen op verschillende momenten in het dagelijks leven.”

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH-coaches steunen Anouk in ruzie met Lil' Kleine

Het is misschien wel een meestbesproken showbizzdier van de afgelopen tijd: het hondje van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. De wildste geruchten gaan rond over de kleine Bowgie. Vriend van het stel Koen Kardashian geeft duidelijkheid.

Mysterie hondje Lil' Kleine en Jaimie Vaes ontrafeld

00:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!