Beeld © Getty Images

Louis Vuitton opent de deuren van hun allereerste restaurant

26 januari 2020 16:45

Ontbijten bij Tiffany’s en dineren bij Louis Vuitton? Eten en mode blijkt al geruime tijd een gouden combinatie en nu haakt ook het Franse modehuis in op deze trend. Binnenkort kun je namelijk aanschuiven bij het allereerste restaurant van Louis Vuitton: Le Cafe V.

Niet alleen liefde gaat door de maag, ook fashion. Zo heeft Gucci een café in Florence, Prada heeft Bar Luce in Milaan, Burberry heeft in Londen het café Thomas, Roberto Cavalli heeft een eigen plek op Ibiza en Emporio Armani bezit een café in München. Voortaan mag Louis Vuitton zich ook in het rijtje scharen.

Volgende maand nog opent Le Cafe V zijn exclusieve deuren op de bovenste verdieping van de nieuwste Louis Vuitton boetiek in Osaka, de op één na grootste stad van Japan. Alleen het allerbeste is goed voor het Franse modehuis en daarom zal het menu worden samengesteld door de Japanse chefkok Yosuke Sug, die in het naastgelegen restaurant Sugalabo V de lekkerste gerechten op tafel tovert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Louis Vuitton is meest waardevolle luxemerk ter wereld

CEO Michael Burke liet aan Women's Wear Daily weten nog meer plannen te hebben om het merk uit te breiden. Met een beetje geluk kunnen we binnenkort zelfs geheel in stijl overnachten in een hotel van het luxe merk.

De vernieuwde boetiek opent op 1 februari haar deuren. Vanaf 15 februari kun je aanschuiven voor een etentje in Louis Vuitton-stijl.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Louis Vuitton haalt Michael Jackson-collectie uit de schappen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!