Beeld © Getty Images

Copycat: Amerikaanse fastfoodketen speelt leentjebuur bij Beyoncé

30 januari 2020 17:15

Werd ze eerder nog zelf beschuldigd van plagiaat door de Britse supermarktketen Sainsbury's, inmiddels is er een derde partij betrokken in de controverse rond Beyoncés kledinglijn Ivy Park. De Amerikaanse fastfoodketen Popeyes heeft een collectie gelanceerd die nógal lijkt op die van de 38-jarige zangeres.

"Niks nieuws te zien hier"

Fans van de popster zijn niet de enige die 'in formation' staan voor de nieuwste kledinglijn van Beyoncé. De grote bazen van Popeyes hebben zo te zien ook hun oog laten vallen op Beyoncés creaties. De werkuniformen van de restaurantketen hebben verdacht veel weg van Queen Beys nieuwe Adidas x Ivy Park-collectie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé sleept 24e Grammy Award in de wacht

Volgens Popeyes zelf is er geen vuiltje aan de lucht. "Niks nieuws te zien hier. Gewoon de uniformen die we elke dag dragen en nu beschikbaar zijn voor iedereen," zo stelt het bedrijf op Instagram. Toch reageren fans onder de post ontgoocheld. "Hoe nep wil je het hebben!" luidt een van de vele geprikkelde reacties.

Kijk en vergelijk zelf:

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Beyoncé beschuldigd van plagiaat met nieuwe kledinglijn

De zangeres was dit jaar zelf ook negatief in het nieuws. Zo reageerden fans met gemengde gevoelens op het laatste album van Queen B.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé doet Reese Witherspoon bubbels cadeau

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!