Beeld © ANP

Grote run op net gelanceerde kledinglijn van Marieke Elsinga

17 juni 2020 13:42

Alles wat Marieke Elsinga (33) aanraakt, lijkt te veranderen in goud. De radio dj slash presentatrice lanceert vandaag haar kledinglijn. Met succes, want sommige maten zijn binnen enkele uren al uitverkocht.

"Supertrots op mijn zomercollectie"

Met een serie foto's op social media kondigt Marieke aan dat haar ontworpen kledingstukken nu te koop zijn. 'Supertrots op mijn zomercollectie bij Oscar&Jane. Pakjes, jurkjes, T-shirts, rokjes, broeken. Allemaal in gezellige prints t/m maat XL (zelf draag ik op de foto’s medium en voor broeken large). Link naar webshop in mijn bio. Op naar een vrolijke zomer', deelt ze trots. 

Miniatuurvoorbeeld

Meer lezen:

Marieke Elsinga lanceert eigen kledinglijn

Als RTL Boulevard een kijkje neemt, valt op dat er al flink geshopt wordt. Op het moment van publiceren is een luipaardprint jurkje in de rode kleur in de meeste maten al uitverkocht. Ook andere items zijn niet meer in alle maten verkrijgbaar. 

De publiekelijke feedback is voornamelijk positief. 'Leuk, ik heb al geshopt', schrijft iemand. 'Mooi, Mariek', laat voetbalster Anouk Hoogendijk weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers gieren om dansmoves van Marieke Elsinga

Wat wel zeker is, is dat Marieke voor ieder maatje iets zal hebben. Onlangs steunde ze Miljuschka Witzenhausen nog, omdat de tv-kok goudeerlijk was over haar gewicht. Je ziet het in de video hieronder. 

Miljuschka vertelt over haar nieuwe dagelijkse kookprogramma

01:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!