Kate Middleton Beeld © Getty Images

Lievelingsjurk Kate Middleton kan voor een prikkie van jou zijn

08 juli 2020 13:38

De fleurige japon die Kate Middleton (38) droeg tijdens haar eerste openbare koninklijke verplichting afgelopen maand, raakte binnen mum van tijd uitverkocht. Voor wie er net zo vorstelijk (en betaalbaar!) bij wil lopen als de hertogin van Cambridge is er nu goed nieuws: de populaire zomerjurk komt eind deze week weer terug in stock!

"We weten nog steeds niet hoe de hertogin de jurk heeft weten te bemachtigen"

Dat laat het merk achter de populaire jurk, Faithfull the Brand, weten aan hun volgers. Momenteel is de look, die verkrijgbaar is in maat XS tot en met XXL, nog volledig uitverkocht. Maar wie zich inschrijft voor de wachtlijst krijgt eind deze week de kans om de Marie-Louise Midi Dress voor omgerekend zo’n 160 euro af te rekenen. Toegegeven; het is dan misschien geen jurk van de Zara, maar wel een stuk betaalbaarder dan andere creaties die de hertogin soms draagt.

Kate Middleton in Faithfull the Brand
Kate Middleton in Faithfull the Brand
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle voelde zich nummer twee, na Kate Middleton'

De vrouw van prins William droeg de jurk (die tevens ook duurzaam is) tijdens haar bezoek afgelopen 25 juni aan een kinderziekenhuis. "Binnen het eerste uur verkochten we 50 stuks en tegen de middag was de jurk wereldwijd vrijwel uitverkocht", vertellen de oprichters achter het kledingmerk aan de Australische Vogue

Opvallend detail is dat de ze geen flauw idee hadden dat de Britse royal een jurk van hen in bezit had. "We zijn ongelooflijk gevleid en opgewonden om de mooie hertogin van Cambridge, Kate Middleton, in onze Marie-Louise Midi Dress te zien", vertellen ze in datzelfde interview. "Onze Instagram wordt overspoeld met foto's van de hertogin die onze jurk draagt (...) we weten nog steeds niet hoe de hertogin de jurk heeft weten te bemachtigen het verraste ons volledig, maar we zijn ontzettend blij dat ze hem mooi vindt en zo prachtig draagt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook voor Kate Middleton is thuis lesgeven niet altijd makkelijk

Het Britse koningshuis wordt steeds vaker in goedkopere kleding gepost. Zoeken de royals bewust toenadering tot het volk?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!