Michele Morrone Beeld © Getty Images

365 Days-hunk Michele Morrone landt giga modellenklus

09 juli 2020 19:32

De erotische Netflix-film '365 Days' bezorgde hoofdrolspeler Michele Morrone in één klap de status van meest begeerde acteur in Hollywood. En dat heeft alles te maken met zijn aantrekkelijke looks. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de 29-jarige nu een miljoenencontract heeft binnengehaald als model.

Sinds de release afgelopen juni is de film al één van de best bekeken films bij Netflix. Vorige week werd dan ook bekend dat de erotische film officieel een vervolg krijgt, míts Michele Morrone genoeg tijd heeft; want de acteur heeft zojuist een groot contract getekend bij modeontwerper Paul Marciano. Dat meldt TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

8x wat je wil weten over 365 Days-acteur Michele Morrone

De roddelnieuwswebsite schrijft dat de 29-jarige hunk akkoord is gegaan met een bedrag met zes nullen, waarvoor hij in ruil schittert in verschillende campagnes voor het modehuis. En dat is een groot verschil met de 500 euro per maand die hij hiervoor verdiende als tuinman.

Michele vloog eerder deze week speciaal naar Zwitserland voor een kennismakingsgesprek, om vervolgens meteen het contract te tekenen. Het was de vrouw van de ontwerper die de 365 Days-ster pitchte, aangezien ze maar geen genoeg kan krijgen van de film. De eerste shoot van Michele vindt volgende week plaats in een luxe villa bij het Comomeer, Italië.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duffy boos op Netflix-film 365 Days om verheerlijken geweld

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!