Rihanna Beeld © Getty Images

Je kunt nu létterlijk in de schoenen van Rihanna staan

15 juli 2020 14:37

Alles wat Rihanna (32) aanraakt verandert in goud. De Barbadiaanse zangeres heeft al een eigen succesvolle kleding- en cosmeticalijn en nu mag ze ook schoenen aan het geslaagde rijtje toevoegen.

"Zijn jullie er klaar voor?"

Wie gek is op torenhoge hakken kan nu ook bij Rihanna terecht. De zangeres lanceert vandaag in samenwerking met ontwerpster Amina Muaddi haar eerste schoenencollectie. De onderneemster maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. 'Eiffeltoren wie?!', grapte ze in een post met de eerste beelden. 'De volgende release van Fenty draait om...schoenen! Ontworpen met Amina Muaddi. Zijn jullie er klaar voor?'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna zet muziek op laag pitje en focust zich op skincare

De ontwerpen van Amina Muaddi zijn populair onder de celebs. Zo zijn haar beroemde Gilda-hakken geliefd door Hailey Bieber, Kim Kardashian, Kendall Jenner en Katie Holmes.

Een slimme zet dus van de designer, die vorig jaar nog een collectie lanceerde in samenwerking met Mytheresa. Hoewel de muiltjes daar zo'n 750 euro kostte, vlogen ze als warme broodjes over de toonbank. Naar verluidt is dat ook vandaag weer van toepassing, maar geen paniek: voor wie misgrijpt is er altijd nog een 'volgende keer beter', want de vrouwen hebben al aangekondigd dat het waarschijnlijk niet bij één samenwerking blijft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna wil drie of vier kinderen, met of zonder man

Rihanna heeft vandaag nóg meer nieuws: haar skincare lijn is officieel een feit. 'Ik doe mijn best om hier nederig over te zijn, maar Fenty Skin komt 31 juli exclusief naar fentyskin.com', verklapt ze aan haar volgers. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht en RiRi zou zelfs haar muzikale carrière hiervoor op een laag pitje hebben gezet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!