Beeld © ANP

Matthew Perry lanceert Friends-kleding voor goede doel

07 december 2020 01:29

Matthew Perry (51) heeft een lijn kleding en accessoires uitgebracht met een beroemde quote erop van zijn Friends-personage Chandler Bing. De opbrengst van de tijdelijke webshop gaat naar coronagerelateerde goede doelen.

Op Instagram deelde de acteur dit weekend een foto waarop hij in één van de shirts poseert. Op het kledingstuk staat de tekst: "Could this BE any more of a T-shirt?". Erboven zijn drie getekende versies van een dansende Chandler gedrukt. Later deelde Matthew nog twee posts waarin zijn kersverse verloofde Molly Hurwitz een ander shirt en een pet uit de collectie draagt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The One with Chandler's Wedding: acteur Matthew Perry verloofd

Afgelopen maand liet Matthew via social media weten dat er eindelijk een nieuwe datum is geprikt voor de opnames van de langverwachte hereniging met zijn Friends-collega's. "De reünie van Friends wordt verplaatst naar begin maart", schreef de 51-jarige acteur toen op Twitter. "Het lijkt erop dat we een druk jaar voor de boeg hebben. En daar hou ik van!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Matthew Perry is nog altijd verliefd op Courteney Cox’

Eigenlijk zouden Matthew en David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow afgelopen mei al te zien zijn geweest in een speciale Friends-special voor de lancering van streamingdienst HBO Max. Die opnames, en latere in augustus, werden vanwege het coronavirus afgelast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!