Vogue Nederland keert terug en gaat samenwerken met LINDA.

7 oktober 2021 11:26

De Nederlandse versie van 'Vogue' komt weer in het tijdschriftenschap. Dat maakte initiatiefnemer Marie Nanette Schaepman donderdag bekend. Schaepman gaat met haar bedrijf Bloom Publishing de samenwerking aan met mediagigant LINDA., die de online- en social activiteiten op zich zal nemen.

"Geweldig dat de twee sterkste vrouwenmerken van Nederland op deze manier de handen ineenslaan"

De eerdere uitgever van Vogue NL, Hearst Nederland, maakte in mei bekend te zullen stoppen met het uitgeven van het modeblad vanwege een reorganisatie. Schaepman zegt 'ontzettend trots' te zijn dat ze de kans heeft gekregen 'om de mooiste en sterkste titel ter wereld terug te brengen in Nederland'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marije Knevel over persiflage De TV Kantine: 'Groot compliment'

Vogue is een van oorsprong Amerikaans internationaal bekend mode- en lifestyle-tijdschrift, dat maandelijks wordt uitgeven. De hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, is wereldberoemd.

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA., noemt het 'geweldig dat de twee sterkste vrouwenmerken van Nederland op deze manier de handen ineenslaan'. Het team van LINDA.nl wordt uitgebreid met een team dat zich bezig zal houden met de website van Vogue NL.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda geeft antwoord: heeft ze 'ruzie' met Chantal bijgelegd?

Vogue.nl zal op 1 januari 2022 online gaan, het nieuwe Vogue magazine verschijnt in februari 2022. De nieuwe hoofdredacteur van het modeblad zal op een later moment worden bekendgemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!