Stella McCartney Beeld © ANP

Beatles-collectie Stella McCartney onder vuur

03 december 2021 02:31

Modeontwerpster Stella McCartney (50) heeft een collectie op de markt gebracht rond de band van haar vader Paul. Fans van The Beatles zijn echter behoorlijk ontstemd over het prijskaartje dat aan de kledingstukken en accessoires hangt.

"Ik hoop dat deze capsulecollectie die tijdloze boodschap belicht en overbrengt op een nieuwe generatie"

Zo moet een joggingbroek uit de collectie 725 pond (850 euro) kosten, shirts staan te koop tussen de 275 en 415 pond (323-488 euro) en een linnen tas kost 495 pond (582 euro). Het duurste item uit de lijn is een bomberjack, waarvoor de ontwerpster 1795 pond (2111 euro) rekent. De goedkoopste bestelling is nog altijd 70 pond (82 euro). Daar krijgt de koper een paar Beatles-sokken voor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stella McCartney onder vuur vanwege post over Meghan Markle

De Get Back-collectie is uitgekomen ter gelegenheid van de release van de Beatles-documentairereeks. Bij de lancering van de kledinglijn liet de ontwerpster in een statement weten: "The Beatles waren het gezicht van een culturele beweging die vocht voor positieve veranderingen en die nog altijd het leven van miljoenen mensen raakt. Ik hoop dat deze capsulecollectie die tijdloze boodschap belicht en overbrengt op een nieuwe generatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fan van The Beatles? Liverpool krijgt misschien museum

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!