Gwyneth Paltrow Beeld © ANP

Gwyneth Paltrow onder vuur om sieradenlijn

1 juli 2022 14:21

Actrice Gwyneth Paltrow (49) ligt behoorlijk onder vuur. Onlangs lanceerde ze haar sieradenlijn, en nu wordt de Amerikaanse ondernemer ongevoeligheid verweten.

"Geïnspireerd door erfstukken uit het verleden die werden gehuld in een vleugje moderniteit"

Na haar vaginakaars en peperdure luiers is Gwyneth terug naar de basics gegaan. Ze heeft een minimalistische sieradenlijn ontwikkeld onder de naam G. Label: The Jewelry Collection voor haar eigen bedrijf Goop. De sieraden zijn 'om elke dag te dragen' en 'geïnspireerd door erfstukken uit het verleden, maar gehuld in een vleugje moderniteit'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt: 'Ik zal altijd van Gwyneth Paltrow houden'

Maar de bijbehorende prijzen zijn, volgens sommigen, absurd. De prijzen liggen tussen de 500 dollar (voor een enkele oorbel) en 8.000 dollar (voor een simpele ketting). Gezien de inflatie vinden mensen het echt niet kunnen dat zij zulke bedragen voor deze minimalistische meuk vraagt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Gwyneth Paltrow is trots dat moeder vibrators verkoopt

Ook de timing waarop Gwyneth de sieraden lanceerde wordt als ongevoelig beschouwd. Ze bracht de lijn namelijk een dag nadat het hooggerechtshof in Amerika een vernieuwde abortuswet goedkeurde uit. Ze wordt 'wereldvreemd' genoemd, omdat ze zich niet uitspreekt tegen de wet, maar wel een peperdure sieradenlijn op de markt brengt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!