Dua Lipa Beeld © ANP

Dua Lipa ontwerpt kledinglijn voor Versace

4 mei 2023 12:35

Dua Lipa (27) komt binnenkort met een eigen modecollectie voor het Italiaanse modehuis Versace. De zangeres ontwierp de La Vacanza-damescollectie in samenwerking met Donatella Versace (68), maakten ze donderdag bekend via Instagram.

"Dat ze mij de eer heeft gegund om deze collectie te ontwerpen en mijn inspiratie de vrije loop te laten was als een droom"

Donatella Versace heeft ervan genoten om met de zangeres te werken. "Ik hou van de dynamiek tussen ons. Dua is sterk, onbevreesd en vrij en haar creatieve visie is uitzonderlijk." Het resultaat van de samenwerking zal op 23 mei worden onthuld tijdens een show in het Franse Cannes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dua Lipa speelt blauwharige zeemeermin in Barbie-film

"Ik ben heel blij dat ik samen met Donatella de damescollectie La Vacanza voor Versace heb ontworpen. Zij en ik hebben in de loop der jaren zo'n sterke band opgebouwd en ik ben zo dankbaar voor de steun die ik van haar heb gekregen", reageert Dua Lipa. "Dat ze mij de eer heeft gegund om deze collectie te ontwerpen en mijn inspiratie de vrije loop te laten was als een droom. Ik ben zeer trots op de collectie en kan niet wachten tot het debuut in Cannes."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dua Lipa deelt goed nieuws met fans: 'Derde album komt snel uit'