Overwinteren dankzij koken met bier

27 november 2018 20:10

Koken met bier? Je denkt er niet meteen aan. Maar het is dé perfecte manier om de winter door te komen. Recepten inclusief bier; de tijd voor het ultieme comfort food is aangebroken.

In de herfst denken we vaak aan lekkere stoofpotten en samen eten aan de keukentafel. En inmiddels kunnen we aan die lekkere herfstrecepten en de gezellige avondjes bij de kachel een nieuwe eet-trend toevoegen. Dit najaar komt er namelijk een boek uit met bierrecepten. Klinkt goed toch? 

Biermerk Leffe is een samenwerking aangegaan met tv-kok Hugo Kennis. Hij gaat koken met bier en vertelt ons over de allerlekkerste gerechten. Een biertje an sich is al erg fijn, maar bij de nieuwe trend op het gebied van koken gaat je favoriete drankje mee de pan in. Een perfecte combinatie van ingrediënten geeft namelijk een ware smaakexplosie én het zorgt ervoor dat het bier en het gerecht samen nóg beter smaken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka gidst je door de voedingsjungle

Op RTL XL vind je 'Speciaal Voor Op Tafel'; korte video's met Hugo en zijn heerlijke maaltijden, die jij binnen no-time kunt bereiden in jouw keuken. Wat dacht je van groentestoof of Coq au biere? Haan met bier, in plaats van wijn. Miljuschka ging langs bij Hugo en vroeg hem naar het boek en het koken met bier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!