Beeld © Beerwulf

Proost! Deze adventskalender is perfect voor elke bierliefhebber

03 november 2019 13:28

Rond de feestdagen vliegen de adventskalenders je om de oren. Zo'n ondefinieerbaar stukje chocolade is best prima voor kinderen, maar als volwassenen wil je ook wel eens wat. Daarom is er nu de bier-adventskalender in het leven geroepen. Waar hebben we al dit geluk aan verdiend?

Stonden we vorig jaar nog te springen om de kaaskalender, of een kalender vol met smakelijke wijntjes: dit jaar is ook aan de bierdrinkers gedacht. 

In de goedgevulde adventskalender zit voor iedereen wel wat wils met 24 verschillende bieren, van 24 verschillende brouwers. Het idee is precies hetzelfde: elke dag (vanaf 1 december) maak je een vakje open en ontdek je misschien wel je nieuwe favoriete pilsje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Yes: Netflix dropt trailer van perfecte kerstfilm Let It Snow

Welke bieren er precies in de kalender zitten is een verrassing en ook de volgorde is in elk pakket weer anders, om het verrassingselement te behouden. Iedereen krijgt dus dezelfde brouwsels, maar in een andere volgorde.

Het perfecte cadeau voor elke bierliefhebber scoort je al voor €49,95. Leuk om iemand cadeau te doen, of zelf lekker op te drinken. Kleine tip: finish niet je hele kalender in één zoals die met chocolade vroeger... Cheers!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders: van harde krullen naar fantastische kerstballen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!