Beeld © Getty Images

Chrissy Teigen lanceert succesvolle kookwebsite

05 november 2019 02:39

Na twee populaire kookboeken is Chrissy Teigen (33) haar eigen culinaire website begonnen. De site was zo populair, dat 'ie een uur na de lancering alweer plat lag.

“Ik vind het altijd leuk om te communiceren met fans, om mijn ideeën, recepten en misbaksels te delen op social media”

Het model deed via social media verslag van de eerste dag van de website, waarbij ze onder meer een video deelde waarop ze met haar team, inclusief echtgenoot John Legend, op haar bed aan het werk was. Op de site deelt ze recepten met bijbehorende filmpjes, verslagen van culinaire uitstapjes en homevideo's waarin John en de kids van de twee, Luna (3) en Miles (1) geregeld voorbij komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Legend & Chrissy Teigen zijn 'First Family die we verdienen'

Ook kunnen bezoekers vragen stellen aan de Lip Sync Battle-presentatrice en heeft haar inwonende moeder Vilailuck haar eigen rubriek, Pepper Thai.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

John Legend klimt dronken op het podium en zingt All of Me

"Ik ben zo blij dat ik mijn nieuwste 'food baby' met jullie kan delen", laat Chrissy weten in een statement. "Ik vind het altijd leuk om te communiceren met fans, om mijn ideeën, recepten en misbaksels te delen op social media. Ik realiseerde me dat ik daar meer mee wilde doen en hier kan ik meer kwijt en zijn er geen regels", waarna ze grappend waarschuwt dat ze geen Michelinsterren heeft en niet verantwoordelijk gehouden wil worden voor de meningen van haar moeder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!