Lil' Kleine Beeld © Instagram @lilkleine

Lil' Kleine neemt zijn nummer Drank & Drugs wel héél letterlijk

08 juli 2020 15:40

Lil' Kleine (25) heeft zijn naam verbonden aan het limoncello-merk Fiorito. De rapper plaatste woensdag op Instagram een foto waarin hij achter een enorme hoeveelheid flessen met het gele alcoholische drankje staat.

"Ik hou van kwaliteit, authenticiteit en luxe en dat is waar dit merk voor staat"

'Altijd anders gedaan dan anderen en m'n hart gevolgd', schrijft de rapper. 'Another mijlpaal, vanaf vandaag kleuren we de wereld geel. We zijn overal, en gaan nog veel verder. Mark my words.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine: 'Ben geen vakkenvuller, maar zakkenvuller'

In het persbericht laat de rapper weten al jaren fan te zijn van limoncello en dat hij 'deze kans niet kon laten schieten'. Kleine: "Ik hou van kwaliteit, authenticiteit en luxe en dat is waar dit merk voor staat. Dit maakt dat ik er écht in geloof en het goed bij mij past."

Ook zijn manager, Nathan Moszkowicz, is mede-eigenaar. Beiden gaan zich komende tijd samen met de broers Fiorito buigen over een nieuwe communicatiestrategie. "We zijn erg blij met deze samenwerking en willen samen met Jorik en Nathan Fiorito uitbouwen tot een sterk wereldmerk. Wij zijn ervan overtuigd dat hun netwerk en ondernemersdrive hier een belangrijke bijdrage aan kunnen geven", laten zij weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rotterdam is volgende in rij dineroptredens Lil' Kleine

Drank is iets wat Kleine niet onbekend is, het nummer 'Drank & Drugs' zorgde zelfs voor zijn grote doorbaak. Jaren later snapt hij de ophef op de track nog altijd niet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!