Tabitha Beeld © ANP

Tabitha heeft verschrikkelijke eetgewoonte: 'Macaroni met banaan'

06 juni 2022 14:11

Zangeres Tabitha (29) vertelt in de podcast 'Dunc & Co' over wat zij lekker vindt om te eten. En daar komt toch wel iets verrassends uit: "Macaroni met banaan."

"Ik ben ook iemand die ketchup met banaan lekker vindt"

Tabitha wordt naar haar vreemde eetcombinaties gevraagd omdat ze zwanger is. "Dat staat erom bekend dat je dan hele gekke voedselcombinaties gaat eten. Wat is de raarste combinatie die jij lekker vindt?", wordt er aan de zangeres gevraagd. Ze begint nog voorzichtig. "Ik ben super Hollands opgegroeid. Dus wij aten dan asperges in ham, augurk in boterhamworst en kaas. Dat ging dan rond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen Clarice Stenger kregen jarenlang aardappel, wortel en gepureerde ham

Daarna komt ze toch met wat merkwaardigere dingen. "Ik ben ook iemand die ketchup met banaan lekker vindt", vertelt ze lachend. "Ik vind macaroni met een banaan ook echt lekker. Of nasi met banaan. Hahaha." De combinatie zoet en zout vindt ze echt heerlijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Clarice Stenger haakt op hilarische wijze in op gepureerde ham-verhaal: 'Begonnen met vast voedsel'

Nu ze zwanger is, heeft ze ook andere cravings. "Normaal wil ik bij Starbucks een chai latte met sojamelk, (...) maar nu wilde ik die ijsthee met limoen. Ik heb nu wel meer trek in zure dingen. Wat heel kut is, want ik heb ook last van maagzuur." Bij haar vorige zwangerschap snaaide ze repen chocolade. "Tony Chocolonely met karamel-zeezout. En dan at ik een hele reep weg."

In onderstaande video vertelt Tabitha over het moederschap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!