Beeld © Instagram @gamestate_official

Instagram-spot: grootste speelhal Benelux komt naar Amsterdam

03 november 2019 18:27

Ben jij altijd op zoek naar de meest Instagram-waardige plekken? Binnenkort komt er weer eentje bij in het hartje van Amsterdam. Deze maand openen namelijk de deuren van de grootste speelhal van de Benelux. Game on!

"Na jaren proberen is het dan eindelijk gelukt!"

Ben jij altijd wel in voor een spelletje? Omcirkel dan 14 november maar alvast in je agenda, want dan is de opening van de gloednieuwe speelhal op de Arena Boulevard in Amsterdam-Zuidoost. 

Met ruim 1250 vierkante meter aan game plezier kun je je uren vermaken. Aan jou de keus of je helemaal los gaat met klassiekers zoals Pacman en Mario Kart of dat je je laat meeslepen in een innovatieve VR-game.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Viktor & Rolf zorgen samen met HEMA voor een sprankelende kerst

Met de opening van de vestiging in Amsterdam gaat er een langverwachte droom in vervulling van eigenaar Roel Veltmeijer. "Na jaren proberen is het dan eindelijk gelukt! Met Gamestate Arena als flagshipstore gaat niet alleen een persoonlijke droom in vervulling, maar krijgt Amsterdam ook de beste en nieuwste arcadehal van Europa!"

Niet in de buurt van onze hoofdstad? Gamestate heeft de afgelopen jaren ook al filialen geopend in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Kerkrade. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Proost! Deze adventskalender is perfect voor elke bierliefhebber

Niet zo van de spelletjes? Dan is de arcadehal alsnog een bezoekje waard. De speelhal werkt namelijk ook perfect als achtergrond voor een fotoshoot. Zo nam YouTuber MeisjeDjamila er al eens een videoclip op kwam de speelhal ook voorbij in het huidige seizoen van Holland's Next Top Model.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!