Van onze partner Rivièra Maison Beeld © Rivièra Maison

Net zo'n stijlvol interieur als de sterren? Yes, you can!

14 februari 2020 14:28

Wereldberoemde sterren als Kim Kardashian (39), Jennifer Aniston (51) en Blake Lively (32) zien er niet alleen zelf uit om door een ringetje te halen, hun huizen doorgaans ook. Natuurlijk volgen ze ook de laatste trends op woninggebied. Zelf geen interieurstylist bij de hand? Rivièra Maison ​​​​​​​en RTL Boulevard praten je bij over dé trend van dit moment: rustic rattan.

Rustic hóé? Je kent de term misschien niet, maar de kans is groot dat je er al iets van in huis hebt. Het is namelijk dé trend van het moment. Rattan is een honderd procent natuurlijk materiaal dat groeit als wurglianen in de oerwouden van Kalimantan, Indonesië. De producten van rattan, waar Rivièra Maison al jaren die zo herkenbare sfeer mee weet te creëren, zijn allemaal handgemaakt. Zo heb je dus altijd een uniek item in huis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin zet huis te koop na overlijden echtgenoot

In Indonesië wordt het materiaal in het regenseizoen geoogst. De strengen kunnen zo'n vijf tot zeven meter hoog worden. Daarna ligt het materiaal enkele weken in modderbaden, zodat het een mooie grijze kleur krijgt. Deze strengen worden vervolgens weer op kleur en dikte uitgezocht om meubels en accessoires van te vlechten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Binnenkijken in het gerenoveerde Paleis Huis ten Bosch

De hele collectie van Rivièra Maison shop je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!