Gwyneth Paltrow Beeld © Getty Images

Gwyneth Paltrow komt na orgasme-kaars met 'poep-krukje'

20 juli 2020 14:04

Het niet naar de wc kunnen voor een grote boodschap is niet bepaald een prettig gevoel. Gelukkig heeft Gwyneth Paltrow (47) daar nu een oplossing voor. De actrice bracht eerder al een kaars met de geur van haar orgasme uit en heeft nu opnieuw een opmerkelijk product op de markt gebracht.

De gezondheidsgoeroe verkoopt het item op de website van Goop, het lifestylemerk van Gwyneth. 'The Essential Bathroom Footrest' lijkt in eerste instantie eerder thuis te horen in een minimalistische woonkamer, maar het is toch echt bedoeld voor het kleinste kamertje in huis. Het krukje, gemaakt van hout, is volgens de website speciaal gemaakt om 'westerse toiletten te ondersteunen', omdat deze vaak niet de beste houding bieden om je behoefte te doen.

Wie makkelijker zijn boodschap wil doen moet er wel iets voor over hebben, zo'n 220 dollar om precies te zijn (omgerekend zo'n 192 euro).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow onthult haar dieetgeheim

Gwyneth bood voor 75 dollar eerder al een kaars aan die zou ruiken naar haar vagina. De wellnesskoningin werkte samen met een parfummaker aan een nieuw geurtje toen ze besefte wat voor parfum ze hadden gemaakt. "Eh, dit ruikt naar vagina", zou de actrice toen hebben gezegd. De Marvel-ster heeft later nog een bijzondere twist gegeven aan haar razend populaire vaginakaarsen. De nieuwe variant ruikt niet naar haar vagina, maar naar haar orgasme.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow choqueert opnieuw met 'orgasmekaars'

Niet iedereen is onder de indruk van de producten en men noemt Gwyneth zelfs een oplichter. In gesprek met Mashable haalde de actrice al eens uit naar de mensen die kritiek geven op haar merk en de serie The Goop Lab. Ze beweert dat nieuwswebsites een graantje mee willen pikken van haar succes. "Het is een goedkope en makkelijke manier om mensen naar hun sites te lokken." Het is niet de eerste keer dat de actrice in opspraak raakt door de omstreden onderwerpen die ze behandelt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!