Kendall Jenner Beeld © Getty Images

Kendall Jenner stelt huis open voor miljoenenpubliek

30 juli 2020 12:26

Kendall Jenner siert deze maand de cover van het Amerikaanse tijdschrift 'Architectural Digest', wat volgens de 24-jarige een droom is die uitkomt. Niet alleen pronkt ze op de voorkant van het interieurblad, ook geeft het model een tour door haar jaloersmakende huis in Los Angeles.

"Ik wilde een huis dat sereen voelt, een plek waar ik simpelweg kan relaxen"

In de bijbehorende video op YouTube is te zien hoe Kendall, vóór de coronacrisis toesloeg, de deuren van haar optrekje opent. De Jenner-telg kocht het gigantische huis zo'n twee jaar geleden en liet elke kamer flink onder handen nemen totdat het helemaal naar wens was. "Ik wilde dat het kalm voelde", vertelt ze over de zachte kleuren die het huis vullen. "Dit huis bevindt zich in de bergen en er is veel groen, dus ik wilde dat het open voelde en er zijn veel ramen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner bekritiseerd om 'plastische chirurgie' bij hond

Uit het filmpje wordt duidelijk dat Kendall niet alleen gek is op thee, het supermodel krijgt ook maar geen genoeg van haar open haard. Wat voor weer het ook is - en in LA is het meestal zonnig en warm - het vuurt brandt altijd, zegt Kendall. Een ander nieuwswaardig feitje: de Kardashian-telg is gek op schilderen. Zo toverde ze zelfs haar thuisbioscoop om tot studio, waar ze regelmatig te vinden is met vrienden. "Mijn leven draait om chaos, reizen en veel energie, dus ik wilde een huis dat sereen voelt, een plek waar ik simpelweg kan relaxen."

Hoewel menig ster regelmatig een hapje buiten de deur eet, is de keuken van Kendall opvallend genoeg 'de meest gebruikte ruimte van het huis'. Hoewel ze in haar vorige paleisje niet in de buurt kwam van het fornuis, nodigt haar nieuwe keuken blijkbaar uit tot bakken en braden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner zoekt de zon op in minuscule bikini

Tot slot geeft Kendall ook nog een kijkje in haar 'Hannah Montana-kamer', zoals ze hem zelf noemt. Daar brengt ze al haar fittings door die het leven als model met zich meebrengen. En als celeb moet je er natuurlijk altijd uitzien om door een ringetje te halen - of in het geval van Kendall: alsof je elk moment op tv kan komen. Daarom maakt een heuse 'glam room' de tour compleet. Wat de kamer extra bijzonder maakt, zijn alle covers van Kendall die aan de muur prijken, een traditie die Kim ooit is begonnen. Of Kendall in die glam room ook haar eigen make-up gebruikt? Als het aan Leco van Zadelhoff ligt beter niet...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!