Get Organized with The Home Edit Beeld © Christopher Patey / Netflix

Net zo'n opgeruimd huis als Khloé Kardashian creëer je zo

06 januari 2021 19:27

Ze zorgden voor lege schappen in Amerika na het lanceren van hun Netflix-serie 'Get Organized with The Home Edit'. Nu kunnen ook Nederlandse fans hun slag slaan, want de producten zijn eindelijk ook in Nederland te koop!

Khloé Kardashian, Eva Longoria, Reese Witherspoon, Neil Patrick Harris en Rachel Zoe: allemaal kunnen ze niet zonder Clea Shearer en Joanna Teplin, beter bekend als The Home Edit. Met hun regenboog-systeem en bijzondere techniek om sjaals handig op te ruimen, weten ze al jaren het leven een stuk makkelijker te maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Khloé Kardashian verloofd met liefje Tristan Thompson'

De opruim-goeroe's schreven al meerdere boeken, maar een deal met Netflix zorgde ervoor dat de wereld niet meer om hen heen kon. Valina Brizzi van The Wardrobe Organizer zag ook het succes en gaat nu een exclusieve samenwerking aan met The Home Edit.

Valina was zelf thuis altijd zo ontzettend netjes dat haar passie voor professioneel organizen begon bij het helpen van vrienden en familie met het uitpluizen en reorganiseren van alle denkbare kasten in huis. Door de vele aanvragen besloot zij hier een professionele business van te maken aangezien zij haar dagen hiermee kon vullen. De handige opbergers die zij meenam naar haar klanten waren meteen een hit en nu kan ook jij ze in handen krijgen. De exclusieve collectie van Clea en Joanna is namelijk eindelijk in Nederland verkrijgbaar! Hier shop je de producten. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Reese Witherspoon en dochter lijken identieke tweeling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!