Leco van Zadelhoff Beeld © ANP

Leco van Zadelhoff werkt aan boek over ontwikkelen eigen identiteit

07 mei 2021 15:35

Leco van Zadelhoff (52) ruilt zijn poederkwast de komende tijd in voor een pen. De visagist van de sterren gaat namelijk een boek schrijven over vrijheid en het 'ontdekken, omarmen en stimuleren van creativiteit', zo kondigt hij vandaag aan op Instagram. 

"Als mijn ouders mij niet de ruimte hadden gegeven, was ik nooit geworden wie ik nu ben"

'Eindelijk mag ik het met jullie delen', schrijft Leco trots bij een foto waarop hij een krabbel zet onder de deal. 'Samen met Ambo Anthos Uitgevers ben ik een boek aan het schrijven!'

'Met veel plezier geven wij het boek van Leco uit. In dit boek deelt Leco zijn visie. Een visie die verder reikt dan de beautybranche', voegt directeur van de uitgeverij Tanja Hendriks toe aan het bericht. 'Het is een prachtig pleidooi voor het ontwikkelen van een eigen identiteit en creativiteit.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff deelt onherkenbaar kiekje uit de oude doos

Het is niet de eerste keer dat een van de gezichten van Chantals Beauty Camper in de pen klimt. Leco heeft ook al aan vier stijlgidsen zijn naam verbonden. In zijn nieuwste kindje, Worden wie je bent, doet Nederlands bekendste kapper en visagist nu zijn levensfilosofie uit de doeken. 'Als mijn ouders mij niet de ruimte hadden gegeven, was ik nooit geworden wie ik nu ben', aldus Leco.

Worden wie je bent ligt vanaf oktober 2021 in de schappen, en zijn (bekende) Instagram-volgers zijn maar wat trots. 'Echt super', laat goede vriend Marco Borsato achter. Ook Quinty Trustfull vindt het 'te gek' dat haar steun en toeverlaat met een eigen boek komt. Ook Linda Hakeboom, Chantal Janzen, Justine Marcella, Jamai Loman, Daphne Deckers, Carly Wijs en bestie Leontine Borsato feliciteren hem onder de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff koestert vriendschap met Leontine

Tussen al het schrijven door schuift Leco ook regelmatig aan in RTL Boulevard om zijn mening te geven. Onlangs zette hij nog dé trends als het gaat om lentekapsels op een rijtje. Benieuwd wat we de komende tijd allemaal gaan zien? Bekijk dan de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff deelt transformatie Angela Groothuizen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!