Beeld © ANP

Hier vier jij de derde helft met de Ajax-spelers

08 mei 2019 16:38

Het is erop of eronder voor Ajax: het team speelt vanavond nog één keer tegen Tottenham Hotspur en ze staan momenteel dus met een been in de finale van de Champions League. De Amsterdamse club heeft genoeg aan een gelijkspel om door te gaan. Mocht dit lukken, is er natuurlijk alle reden voor een feest.

Mocht Ajax de finale halen, kun je er zeker van zijn dat overal in Amsterdam, en waarschijnlijk door heel Nederland, het feestgedruis losbarst. Zo zullen het Leidse-, Museum- en Rembrandtplein hoogstwaarschijnlijk volstromen met trotse Ajax-supporters. Spelers als Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek zullen hoogstwaarschijnlijk wel een klein biertje drinken, mochten ze de finale halen. Of deze derde helft ook in onze hoofdstad zal zijn of dat ze dit klein en besloten houden, is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ajax loopt binnen: Champions League levert 100 miljoen op

Als de spelers zich verplaatsen naar de binnenstad, zullen zij zich waarschijnlijk niet zo gauw laten zien op de volgepakte pleinen. De spelers zullen eerder een feestje vieren in een van de vele clubs die Amsterdam rijk is. Voorheen bezochten de spelers al gauw La Bastille om een feestje te bouwen. Ook café Bubbels is erg in trek voor de spelers om de bloemetjes buiten te zetten.

Echter is de kans vrij groot dat ze zich na de wedstrijd niet tussen de feestende menigte zullen laten zien. Hoogstwaarschijnlijk willen ze liever zich in alle rust een feestje vieren. De spelers willen vooral fit blijven. In Amsterdam zijn er gelukkig genoeg cafés waar je zowel tijdens als na de wedstrijd naar hartenlust kunt feesten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!