Beeld © Healthy Fest

Wandelen met Arie Boomsma

29 mei 2019 15:46

Wandelen wordt steeds populairder. Niet zo gek, want het is goed voor lichaam én geest. Daarom komen de makers van Healthy Fest met een gloednieuw evenement: Healthy Academy Walk. En jij kan erbij zijn!

Op zondag 29 september 2019 wordt in het Nationaal Park Hollandse Duinen in Noordwijk de Healthy Academy Walk georganiseerd. Samen met host Arie Boomsma wandelen deelnemers ongeveer zeven kilometer door de natuur en worden zij geïnspireerd met een live podcast van drie verschillende sprekers. Tijdens het lopen neem je namelijk beter informatie op en het verhoogt je creativiteit. Natuurlijk is het ook nog goed voor je conditie en hart- en bloedvaten. Win-win!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Arie Boomsma zet zich in voor fitte granny's

Iedere spreker neemt tijdens de Healthy Academy Walk 20-30 minuten voor zijn rekening met thema’s als geluk, gezondheid en succes. Host Arie Boomsma en de sprekers (ondernemer Nina Pierson, topsporter Gregory Sedoc en psycholoog Ap Dijksterhuis) wandelen mee en zijn te horen door een koptelefoon, die aan de deelnemers wordt uitgedeeld. Dankzij de koptelefoon komt de informatie nog beter binnen en kan het direct verwerkt en toegepast worden.   

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

9-jarig boksertje Beau-Ann is helemaal healthy

Zelf meelopen? Bestel hier je kaartjes voor Healthy Academy Walk!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!