Beeld © Instagram @blinddaley

Voetballer Daley Blind is getrouwd

16 juni 2019 18:39

Een extra bijzondere Vaderdag voor Daley Blind. De topvoetballer is in het huwelijksbootje gestapt! "Eindelijk kan ik zeggen, jij bent van mij!", schrijft hij dolgelukkig op Instagram.

"Ik kan de woorden niet vinden om dit weekend te beschrijven"

Een jaar geleden vroeg Daley zijn liefje Candy-Rae Fleur ten huwelijk. En nu mogen ze elkaar officieel man en vrouw noemen! "Ik kan de woorden niet vinden om dit weekend te beschrijven, de momenten waarop ik mijn vrouw, mijn familie en zelfs sommige van mijn vrienden tranen van geluk zag gedurende de dag, de momenten waarop ik een seconde had om rond te kijken en zag dat alle emoties van de mensen van wie we houden van onschatbare waarde waren. Grote glimlachen en tranen van geluk het hele weekend lang! De woorden die onze familie en vrienden zeiden, zullen we nooit vergeten", aldus de topsporter.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Daley Blind stapt in het huwelijksbootje

Daley en de kersverse mevrouw Blind zijn al jaren samen. In 2013 zei hij al over haar in Cosmopolitan. "Candy-Rae steunt me enorm en andersom probeer ik dat ook (...) Maar ik merk weleens dat ik in mijn eigen wereld leef en zó met mijn eigen prestaties bezig ben dat ik het soms vergeet als zij iets belangrijks heeft. Gelukkig houdt ze me scherp en zegt ze dat tegen me.”

Daley Blind is officieel van de markt

01:40
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daley Blind moest vechten voor hart Candy-Rae

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!