Beeld © Instagram @sheridaspitse @liekemartens

Dit zijn de lovers van onze Oranje Leeuwinnen

28 juni 2019 13:38

Onze Oranje Leeuwinnen gaan als een speer. Maar wie zijn toch die voetbalmannen en voetbalvrouwen achter onze toppers?

Desiree van Lunteren

Tim van Kippersluis is de vriend van Desiree van Lunteren, verdedigster van het Nederlands vrouwenelftal. Tim runt een fysiotherapiepraktijk, dus Desiree is zeker in goede handen bij haar liefje als ze een blessure heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Claudia de Breij zet Oranje leeuwinnen in het zonnetje

Merel van Dongen

Deze verdedigster heeft de liefde gevonden bij Ana Romero. De twee vrouwen zijn teamgenoten bij het Spaanse Real Betis uit Sevilla, net zoals eerder bij Ajax.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Fatima vraagt Oranje Leeuwinnen hemd van het lijf

Dominique Bloodworth

De Amerikaanse Brandon Bloodworth is de man van Dominique Janssen. De tortelduifjes stapten eind 2018 in het huwelijksbootje, waarna Dominique de achternaam van haar geliefde overnam. Net als Dominique is ook Brandon erg sportief. Hij is atleet op tamelijk hoog niveau. Dat zie je wel aan zijn afgetrainde lichaam. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Jan en John zingen de Oranje Leeuwinnen naar de overwinning

Liza van der Most

Pepijn van Uljé is de gelukkige die Liza van der Most aan zijn zijde heeft. Hij is een echte creatieveling. Hij behaalde zijn bachelor aan de Willem de Kooning Academy, in illustratie en fotografie. De twee zijn helemaal hoteldebotel.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

De Oranje Leeuwinnen klaar voor het WK Vrouwenvoetbal

Sherida Spitse

Jolien van der Tuin is de vrouw van Sherida Spitse, middenveldster van het vrouwenelftal van Oranje en het Noorse Valerenga. De twee zijn in juli 2018 getrouwd en hebben samen een zoontje: Jens.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

De Oranje Leeuwinnen zorgen voor oranjegekte

Vivianne Miedema

Lisa Evans is de vriendin van spits Vivianne Miedema. De twee werden in 2015 teamgenoten, toen de Hoogeveense van sc Heerenveen overstapte naar het grote Bayern München. Lisa speelde daar al bijna een jaar. Al vrij snel begonnen de twee elkaar ook buiten het veld te zien, en in 2016 sloeg de vonk over.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Sylvie move over! Dit zijn de nieuwe voetbalvrouwen

Lieke Martens

Lieke Martens is helemaal verliefd op Benjamin van Leer. De voetbalster van FC Barcelona en Ajax-doelman zijn sinds vorig jaar bij elkaar. Terwijl Benjamin bij Ajax herstellende was van een blessure en Lieke voor FC Barcelona speelde, groeide er iets moois tussen de twee Nederlanders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uit de oude doos: Bas Muijs als driftkikker Italo in Voetbalvrouwen

Ellen Jansen

Niek Haafkes is de man die het hart van Ellen Jansen op hol laat slaan. De twee zijn al zeker zeven jaar samen en stapelgek op elkaar. Net als Ellen ademt Niek voetbal. Hij is eigenaar van BN Media, waaronder tal van voetbalnieuwswebsites vallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heerlijk vals kreng: Melanie uit Voetbalvrouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!