Beeld © Instagram @annekeemolenaa

Oeps! Verklapt vriendin Matthijs de Ligt nu zijn transfer?

10 juli 2019 21:04

De geruchtenmolen draait al een tijdje overuren omtrent een eventuele transfer van de negentienjarige voetballer Matthijs de Ligt. Hoewel er nog niks bevestigd is, lijkt het erop dat zijn vriendin het een en ander verklapt heeft...

"Ga je missen en súper trots op je”

De negentienjarige AnneKee Molenaar is model en de vriendin van Ajax-verdediger Matthijs de Ligt. AnneKee nam afgelopen zaterdag afscheid van haar vriendinnen, dat blijkt uit een bericht op Instagram. "Afscheid van m’n lieve AnneKee, ga je missen en súper trots op je", schrijft haar vriendin Kiki bij de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Vriendin Matthijs de Ligt open over relatie

Waar ze heen gaat is niet bekend en de grote vraag is: gaat ze haar vriendje Matthijs achterna? Het is namelijk nog steeds onzeker waar de verdediger volgend seizoen gaat spelen. Al gaat de naam Juventus wel rond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ajaxcied Matthijs de Ligt showt nieuwe vriendin

Matthijs en AnneKee liepen elkaar tegen het lijf toen ze allebei nog in een relatie zaten. “Pas toen onze relaties voorbij waren, stuurde Matthijs me een berichtje of ik wilde afspreken en sindsdien zijn we een stel", vertelde het model eerder in Life After Football.

Tijdens de Golden Boy Award maakten de tortelduifjes bekend aan het daten te zijn. Al viel dat niet bij iedereen in goede aarde. “Voor die tijd waren we al samen, maar de foto die daar van ons samen gemaakt werd, heeft Matthijs toen op zijn Instagram gedeeld. De reacties waren wel heftig”, legt ze in het tijdschrift uit.

“Omdat Matthijs zelf niet veel deelt via social media, dachten zijn volgers nog dat hij in zijn vorige relatie zat. Onze foto samen kwam voor hen dus vrij onverwachts; er stonden comments onder als ‘op het moment dat hij een prijs wint, ruilt hij z’n vriendin in’. Na twee weken hield het gelukkig op.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!