Beeld © Instagram @oranjeleeuwinnen

Oranje Leeuwinnen nu al helemaal klaar voor Olympische Spelen

24 juli 2019 12:16

De Olympische Spelen van 2020 eisen veel voorbereiding voor de Oranje Leeuwinnen en daarom zijn ze al druk bezig zich klaar te maken voor Tokio. En nu blijkt dat het Nederlandse team al een aardig moppie Japans kan.

"Konichiwa!"

"Over precies één jaar wordt de Olympische vlam aangestoken!", kondigen de Oranje Leeuwinnen aan op Instagram. Daarbij plaatst het team een filmpje van alle spelers die alvast een beetje Japans spreken ter voorbereiding van het belangrijke sportevenement. Heel ver komen ze echter niet met wat ze tot nu toe kunnen zeggen. "Konichiwa!", roepen ze in koor. Daar red je het natuurlijk niet mee in Tokio. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shanice van de Sanden papt aan met Amerikaanse voetbalster

Na hun overwinning dit jaar op het Wereldkampioenschap waar ze het tot de finale haalden, zullen de Leeuwinnen vast met veel zelfvertrouwen de Olympische Spelen in gaan. Natuurlijk komen de dames hier ook hun grote concurrent de Verenigde Staten tegen, de grote kampioen van het vrouwenvoetbal. De Spelen gaan 24 juli 2020 van start en gaan door tot en met 9 augustus in Tokio. Wanneer Oranje speelt en tegen wie is nog onduidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!