Beeld © ANP

Darter Michael van Gerwen open over miskramen

07 oktober 2019 13:37

Michael van Gerwen (30) en zijn vrouw hebben een moeilijke periode achter de rug. Het stel wilde dolgraag een tweede kindje, maar dat was niet vanzelfsprekend. Aan RTL Nieuws vertelt de professioneel darter over zijn thuissituatie.

"Het darten gaat vaak voorspoedig, maar daarmee wat minder"

Vorige maand maakte Michael via een post op Instagram bekend voor de tweede keer vader te worden. De aanstaande papa en mama besloten het nieuws zelf snel naar buiten te brengen, voordat iemand de zwangerschap zou lekken. Dat laat hij weten aan RTL Nieuws. 

"Ik had al een paar foto’s online gezet en kreeg de vraag of mijn vrouw zwanger was", legt hij uit. "Ik dacht voordat het anders naar buiten komt, dan doe ik het zelf maar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Darter Michael van Gerwen wordt voor tweede keer vader

De 32-jarige kan niet wachten om zijn kleine hummeltje in zijn armen te sluiten. Hij wilde dolgraag nog een keer vader worden, alleen was het hem niet gegund. "Het darten gaat vaak voorspoedig, maar op dat vlak ging het minder", bekent hij eerlijk tegenover de camera. "We hebben al een paar keer een miskraam gehad en ik weet dat daar over het algemeen niet zo makkelijk over wordt gesproken. Het zijn gewoon rotsituaties."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Darter Michael van Gerwen viert vijf jaar liefde

Hij vervolgt: "En als het dan niet makkelijk gaat en je loopt ziekenhuis in en uit, dat is niet fijn. Vooral niet als je erover praat. Het is iets wat je met al het geld in de wereld niet kunt kopen. Dat doet af en toe pijn. En niet alleen voor mij, ook voor mijn vrouw."

Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne kregen in 2017 hun eerste kindje: Zoë. De darter maakte de komst toen bekend tijdens zijn huldiging in Vlijmen na het behalen van zijn tweede wereldtitel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!