Beeld © ANP

Max Verstappen vindt uitspraken Lewis Hamilton 'een beetje dom'

31 oktober 2019 21:16

Max Verstappen vond de reacties van Lewis Hamilton en Sebastian Vettel na de Grote Prijs van Mexico vorig weekeinde niet zo handig. "Ik vond het een beetje een domme opmerking", zei de Nederlandse Formule 1-coureur donderdag in Austin, aldus Sky Sports. "Ik zit duidelijk in hun hoofd. Dat lijkt me goed."

"Ik zit duidelijk in hun hoofd. Dat lijkt me goed"

Max eindigde na een lange inhaalrace als zesde in Mexico-Stad. Kort na de start tikte zijn bolide de wagen van Lewis aan. Later in de race kwam de kopman van Red Bull ook in aanraking met de Mercedes van de Fin Valtteri Bottas. Daarbij liep de auto van de Nederlander een lekke band op, waardoor hij grote achterstand opliep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Bond wenst Max Verstappen succes

Lewis, die de race won, zei na afloop: "Sommigen zijn slimmer, sommigen zijn veel slimmer, anderen zijn agressiever en weer anderen zijn in dat opzicht wat dommer. In die wetenschap geef je soms wat meer ruimte weg aan enkele racers. Bij andere coureurs hoeft dat niet, want die tonen aardig wat respect. Maar ja, Max. De kans is zeker aanwezig om met hem in aanraking te komen als je hem geen extra ruimte geeft. Dus meestal doe je dat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Dit is het zusje van Max Verstappen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!