Beeld © Instagram @raybar180

Raymond van Barneveld: 'Ik ben dolgelukkig'

16 november 2019 13:49

Sinds de 35-jarige Julia in zijn leven kwam zit Raymond van Barneveld (52) beter in zijn vel dan ooit. Toch kwam zijn liefdesgeluk voor veel als donderslag bij heldere hemel, omdat hij destijds nog getrouwd was. En dat had ook effect op zijn carrière. "Ik wilde geen foto’s in weekbladen. Dat gooit al niet lekker", vertelt hij nu in een openhartig interview met het AD.

"We hebben nog niet een keer ruzie gehad, zelfs geen woordenwisseling"

Op 21 november is Barney een jaar samen met zijn liefje, Julia. Hoewel de twee tortelduifjes elkaar daarvoor al op het oog hadden, moesten ze hun romance geheimhouden omdat de darter nog altijd getrouwd was. "Op het laatste WK, vorig jaar, was ze er al. Ik was smoorverliefd, tsja en wat doe je dan? Terwijl ik beter wist en haar eigenlijk had moeten negeren, wegfilteren. Keihard. Dat kon ik niet", vertelt hij eerlijk over zijn verliefdheid. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raymond van Barneveld en vriendin zetten grote stap in relatie

En dat hij in Julia zijn wederhelft heeft gevonden, dat is wel duidelijk. "Zij is de wereld voor mij", stelt hij tijdens het interview. "We hebben nog niet een keer ruzie gehad, zelfs geen woordenwisseling. Ik ben dolgelukkig.’’

Zijn achttien jaar jongere vriendin heeft nog niet zijn dochters ontmoet, maar volgens Raymond gebeurt dat zeer binnenkort. "Ze is niet zomaar een scharrel. Iedereen moet wennen, dat snap ik", aldus de sportman. "Ook dat het zielig is voor hun moeder. Als zij met een ander was gegaan, had ik dat ook vreselijk gevonden."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Raymond van Barneveld voor de derde keer opa geworden

Toch ziet hij wel in dat de situatie, met name voor zijn ex Silvia, niet makkelijke is. Maar volgens de darter wilde hij, ook al vóór hij Julia ontmoette, scheiden. Hun breuk heeft dan ook niks met haar te maken, maar onder meer met de onderlinge problemen met Silvia en stiefzoon Mike.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Raymond van Barneveld viert de liefde in Italië

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!