Beeld © ANP

'GP stelt Formule 1-race in Zandvoort uit'

13 maart 2020 16:28

Het ziet ernaar uit dat ook de Formule 1-race in Zandvoort in mei niet zal plaatsvinden. Dat meldt de site GPToday.net. Eerder vandaag werd al bekendgemaakt dat het F1-seizoen voorlopig niet van start zal gaan, maar er was tot nu toe nog geen duidelijkheid over de race in Zandvoort.

De Grand Prix van Nederland tijdens het weekend van 1, 2 en 3 mei gaat niet door, meldt GPToday.net. De Dutch GP moet nog met een statement komen waarin duidelijk wordt wat de plannen nu zijn. Al eerder vandaag werd bekendgemaakt dat het F1-seizoen voorlopig nog niet van start zal gaan. Grote Prijs van Australië én de twee races Bahrein en Vietnam waren al uitgesteld vanwege het coronavirus. De Spaanse organisatie bekijkt nog of de Spaanse Grand Prix wel kan doorgaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teleurgestelde Max Verstappen heeft begrip voor afgelasting

De F1-rijders kunnen zich nu volop gaan bezighouden met andere dingen, zoals hun kledinglijnen. Onlangs was Lewis Hamilton nog in Amsterdam om zijn nieuwe lijn met Tommy Hilfiger te lanceren en toen vertelde hij wat hij van Max Verstappen vindt. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!